Kaartverkoop 'Een zekere Hildegard'

Draagt u onze vereniging en toneel een warm hart toe? Word dan donateur of lid!

Ja, ik wil ....

EEN ZEKERE HILDEGARD...          

Op zaterdagavond 19 november (20:15 uur) en zondagmiddag 20 november (14:30 uur) a.s. speelt Alberdingk Thijm in Theater de Luifel in Heemstede: 'Een zekere Hildegard', een blijspel van Eli Asser in een bewerking van Harry Spruijt.

Hierin draait het allemaal om Marius van Harmelen, een kunstschilder, die vindt dat hij door de recensenten niet op waarde wordt geschat. Samen met zijn vriend en paragnost Gideon Kef besluit hij om de critici een hak te zetten. Dat kan zo maar een half miljoen opleveren of een reis naar Afrika of een huwelijk of … alles kan! Bijna loopt het uit de hand maar dan is er altijd nog een zekere Hildegard, die ….

Enfin: kom zelf maar kijken hoe dit afloopt.

Regie: Harry Spruijt. Spelers: Ed Leuven, Wil Parijs, Iris Teeuwen, Els Brouwer, Nol Stuvel, Gerda van der Linden, Elise de Mon en Sandra Bos. Techniek en decor: Frans Saelman en Chris Sipman.

Wij hopen dat u er op 19 of 20 november bij kunt zijn!

Losse kaarten à € 14,50 zijn te reserveren via onderstaand formulier of tel.: 06-43544556. De kaarten liggen dan vanaf 45 minuten vóór de voorstelling voor u klaar. Ook aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar.

Een hartelijke groet van bestuur en leden Alberdingk Thijm