SINTERKLAAS IN 2021 TOCH WEER OP ONLINE-HUISBEZOEK!

Draagt u onze vereniging en toneel een warm hart toe? Word dan donateur of lid!

Ja, ik wil ....

 

SINTERKLAAS DIT JAAR WEER ONLINE!

Vorige jaar moest onze Sinterklaas zich beraden over alternatieven voor de altijd zo gezellige huisbezoeken, die hij al vele jaren in Haarlem en omgeving aflegt.  En zo kwam het dat Sint in 2020 via een zoom-verbinding vanuit zijn werkkamer vele huisadressen bezocht.

Dit jaar leek het weer helemaal te gaan lukken met de reguliere huisbezoeken. De eerste afspraken waren gemaakt en Sint en Pieten hadden er veel zin in.

Maar, inmiddels zijn de coronabesmettingen zo hoog opgelopen dat het niet langer verantwoord is achter elkaar verschillende families te bezoeken. Wij kunnen en willen het risico niet nemen het virus over te dragen.

En dus grijpen we terug naar de SINT-ON-LINE ontmoetingen van vorig jaar. Deze alternatieve huisbezoeken werden zeer gewaardeerd en bieden wij daarom vol vertrouwen opnieuw aan.

Lijkt het je leuk om Sinterklaas via een zoom-verbinding bij je thuis te ontvangen? Met de door jou verstrekte informatie maakt Sinterklaas er een heel persoonlijk bezoek van.

Hoe gaat dat, zo'n online huisbezoek?
- Wij bieden de online-mogelijkheid aan op zaterdag 4 en zondag 5 december.
- Een digitaal huisbezoek vanuit de werkkamer van Sinterklaas duurt 10-15 minuten en kost € 25,00.
- Wij vragen je informatie op te sturen, zodat Sinterklaas voorbereid 'op bezoek' komt.
- Vlak voor Sinterklaas ontvang je een Zoom-link met een meeting ID en een passcode, waarmee je op het afgesproken tijdstip kunt inloggen.

Geïnteresseerd? Stuur voor meer info en boekingsmogelijkheden een mail naar sint.thijm@gmail.com