Word ook theaterdirecteur met ons minitheater!

Draagt u onze vereniging en toneel een warm hart toe? Word dan donateur of lid!

Ja, ik wil ....

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting!

Bestel hier!

Weet u het nog? Zo'n driekwart jaar leden kwamen enkele 'Thijmers', de Haarlemse kunstenaar Eric j. Coolen (o.a. winnaar Kunst en Cultuurprijs De Olifant 2013), vormgever Henk Tijbosch, en later ook Nieuwe Gracht Producties, bij elkaar om te brainstormen over een mooi, bijzonder en uniek jubileumdocument.

Speciaal ter gelegenheid van ons 125-jarig bestaan is nu het 'Alberdingk Thijm pop-up Minitheater' ontworpen, die wij u vanaf heden met trots te koop aanbieden!

Dit theater (met op de voorzijde de prachtige Haarlemse Stadsschouwburg!) is ingeklapt zo groot als een platenhoes (weet u nog?) en uitgeklapt herrijst een compleet theater waarin u de spelers van Alberdingk Thijm, maar ook uzelf (!) in de rol van Tartuffe of welke theaterpersoonlijkheid dan ook, kunt laten meespelen! 

Het Minitheater bieden wij te koop aan, omdat het meteen een prachtige manier is om toneelvereniging Alberdingk Thijm te steunen bij de restauratie van onze Studio. Dit historische pand staat in de Lange Wijngaardstraat (nr. 17) en fungeert sinds 1953 als eigen repetitieruimte en decor/rekwisietenopslag. Echter de voorgevel (het is een historisch pand) heeft nu echt liefde, maar vooral bouwkundige aandacht nodig!

Dus steun ons!

Bestel hier!

Lees hier meer over:

Erik Coolen: http://www.ericjcoolen.nl/
Nieuwe Gracht producties: http://www.ericjcoolen.nl/NIEUWE%20GRACHT/