We stellen Sandra Bos-Dol aan je voor

18 & 19 november a.s. speelt Thijm ‘Aan het eind van de aspergetijd’ van Frank Houtappels in Theater De Luifel, Heemstede. Onder regie van Jaap van Zelst. Spel: Iris Teeuwen, Elise de Mon, Sandra Bos-Dol en Els Brouwer. Hieronder stellen we Sandra aan je voor.

Sandra speelt Agnes, de middelste zus. Zij zit al sinds 2014 bij Thijm en heeft inmiddels een flink aantal rollen gespeeld. Haar favoriet is die in ‘Hartstocht’, een relatiethriller die Thijm twee jaar geleden uitvoerde. Sandra had daarin de dragende hoofdrol die ze zoals altijd krachtig en fris invulde. Goed verstaanbaar tot achterin!

‘Spelen is voor mij echt een uitlaatklep. Het is tof dat je elke keer stiekem even iemand anders mag zijn. Thijm is een ratjetoe aan leuke mensen, waarbij ik me ontzettend thuis voel. Ik ben ook gek op repeteren, zeker omdat onze eigen studio onderhand aanvoelt als een huiskamer,’ zegt Sandra. ‘Samen een toneelstuk maken is teamwork, zelfs de kleinste rol is belangrijk.’

Tijdens een improvisatieavond rolde Sandra toevallig binnen, en de rest is geschiedenis, zoals men zegt. Ze is een echt natuurtalent qua toneelspel en heeft zich bij Thijm ontwikkeld tot een solide en veelzijdige speler. Spelen bij Thijm bracht haar ook op het pad van trainingsacteren, waarvoor ze de TOP-opleiding deed bij de Hebbes Academy. In dat vak komt haar talent om te improviseren en snel te schakelen perfect tot z’n recht.
Sandra is een echte sfeermaker binnen onze toneelgroep en haar aanstekelijke schaterlach schalt dan ook regelmatig door onze studio, tot ieders grote vreugde.

Haar medespelers zien Sandra als warm en betrokken. Zelf geniet ze er in ‘Aan het einde van de aspergetijd’ erg van dat haar personage Agnes ook een achterbaks kantje heeft. Agnes heeft namelijk een nogal speciale manier om haar zin door te drukken. Enfin, kom gewoon kijken. Dan zie je het zelf en kan je genieten van Sandra’s interpretatie van deze geniepige Limburgse kapster.

Sandra Bos-Dol